Släpper Roma för den här säsongen

Släpper Roma för den här säsongen

Bara för att göra allt så klart och tydligt som möjligt; jag ser inte på mig själv som medgångssupporter. Snarare tvärtom. Men nu räcker det för 2018-19. Jag orkar inte lida som Romaupporter mer. Hela säsongen har för det mesta gått in under någon av följande kategoirer: blek, tafatt, ängslig, ostrukturerad, viljelös och frustrerande.

Att stapla upp syndabockar ter sig som en meningslös och destruktiv uppgift. Det enda viktiga framgent är att hitta en grund att stå på, att hitta rätt spelare i varje lagdel och försöka börja om. Visst drömmer jag om specifika spelare till Roma, men drömmar har en tendens att krascha fortare än fort och därför är det lika bra att låta det som sker ske.

Dock, som tränare hade jag gärna sett Zinedine Zidane, men hur Romas ledning ska kunna få honom att ta steget från Real Madrid till Trigoria med allt vad det innebär är långt över min fattningshorisont.

Och eftersom jag inte vill att detta korta och bittra inlägg ska fastna i en överdrivet negativ vinkelvolt är jag, hur konstigt det än kan låta, fullständigt övertygad om att säsongen 2019-20 kommer att bjuda på fler leenden och lyckliga stunder än vad vi har blivit bjudna på sedan augustis gula sken fram till nu.

Lämna ett svar

Stäng meny