Själen orkar knappt en millimeter till
Milan

Själen orkar knappt en millimeter till

Det räcker snart för i år!

Jag vill bara skrika rakt ut i den här rymden man fått förklarat för sig via filmen Alien det är totalt meningslöst tjuta ut i, eftersom man ändå inte kan höras.
Men, om jag skrek rakt ut i denna abyss universum ännu oändligare för mig just nu känns som, då kan jag lova er att mitt avgrundsvrål hade hörts hela vägen till Tatooine.
Var nu in i h-e det än må ligga där ute?

Jag tror mig kunna fixat den här väldigt deppiga rösten hörd ända till Jupiter just nu, enbart på min ångestenergi. Helvete. Han Solo kan antagligen höra mina fingrar mot tangenterna när jag skriver detta, så hårt jag dunkar varenda bokstav i frustration. Hela vägen smattrandes helt annan galax i en tidzon långt, långt åt fanskapelsen.

Hur många år till skall jag behöva stå ut med den här dyngan devalverade Milan? Det här totalt medelmåttiga?

Medelmåttiga!

Detta är i häraden då TV4 och alla de andra skitkanalerna skapar ännu ett barnprogram för vuxna där man skall tävla i f-n vet jag, ännu en gång?

Jag orkar snart inte mer.

Jag tycker det är ren utedass underhållning när alla dessa tevekanaler slänger ur sig den ena sketna skittävlingen efter den andra.

Det är Robinson, där vuxna människor sitter och tycker synd om sig själva för att de inte klarar av att fånga en fisk på en ö. Omgivna av hav!?
Det är amatörkockar som gråter för att de åker ut i en deltävling där de inte klarade av att baka den bästa Foille Fiffé (ingen aning vad det är, bara hittar på) bestående av fem delar svartpeppar och en del vem-fan-bryr-sig

Det är kändisar som styltar runt på något fort utanför frankrikes kust med sina väldigt mycket mindre kända kompisar vilka bara har en tiondel så många Twitterföljare, men ingen fattar varför de ens kommit upp i över 10K följare på Twitter. Eller ens har en.

Det är en mjölkbonde som försöker lura hem sig en piga Lina vars enda grej är hon har en fetisch, att hjälpa dra i spenar ingen av oss andra vill röra.

Det är en dumskalle, en ren dumskalle, som ställer upp i ett program med 20 andra dumskallar, hoppas dumskallen i pole position kommer ge just den personen den sista rosen, och ringen.

Och vi har pensionerade idrottare som står på pålar ute i ett hav, på bästa sändningstid.

När jag ser Milan, så verkar vi vara allt ovanstående. En j-a dokusåpa. Inte på allvar skötta. Skådespel för folket men skit i samma hur. Vi tar den enklaste vägen bara sminkar upp det till ”gediget”.

Just nu är Milan tevemotsvarigheten till fuckmuppets som samlas runt ett garage och budar på innehållet som kan vara allt från en Steinway flygel till kartonger fulla med… andra hopvikta kartonger.
Jag är så förbannat arg.
Mest av allt är jag så förbannat ledsen.
Djupt ledsen.
Nej, jag ändrar mig.
Jag är vansinnigt förbannad!

Vi har en av de yngsta, mest talangfulla trupperna, och vi slänger iväg det på sådan enkel skit att vi inte har någon som kan förvalta detta.
En sådan enkel sak som ingen vettig tränare.

Men fatta detta nu, att vi kan tappa både Piontek, och Cutrone, och Romagnoli, och fler därtill, på grund av det. Till andra klubbar. Redan nästa säsong.

Kärleken till Milan försvinner aldrig. Den består, för evigt. Det enda jag menar då jag säger att jag inte orkar ett uns knappt längre. Det jag menar; att jag förstår så oerhört mycket de som tar sig ut till Milanello, protesterar och kräver någons avgång.

Hotfullt är så fel. Men vara på plats skrika det ur sig är så förbannat rätt!

Särskilt nu.
Det räcker nu!
Jag vill Star Treks den där mojängen skickar mig ner till Milanello så jag får gapa det rakt ut.
BASTA!

Det måste ta slut med den här fucking Ferrari vi egentligen har, så låter vi killen som är förman på SKF där de valsar ihop kullagren, vissa av dem lagren visserligen levererats och ingår i Ferrarin, men han har endast kört en Fiat, så skall han sköta hela miljardskiten!?

Alla i hela förbannade världen vet väl att ett lag byggs runt (a) först en ordentligt organiserad klubb, (b) en kapabel tränare, runt (c) bra spelare, där (b) ger resultat med (c)

I den ordningen.

Inte någon konstig omvänd ordning.

Att bara sitta och älska någon för att få utlopp för att älska, eller av nostalgiskt respektfulla skäl?
I fotboll?
När man skall laguppställa för att vinna matchen?
Idag!
Fuck är det?
Då kan man i min värld ägna sig åt Disney World där man får träffa en Peter Pan som studsar runt i frigolitkostym och hälsar vid entrén. Ta en selfie med både honom och den drogade fén, skicka till släkten. Då kan vi lika gärna sluta spela fotboll på San Siro och klä ut Maldini i en liten djävulskostym där han Homer Simpsonskt studsar runt i mittcirkeln.

Men nu snackar vi lite viktigare saker än så.

Du kan ha en mycket kapabel tränare, ganska icke spektakulära spelare, ändå prestera. (åklagaren hänvisar i detta fall till bevis XVII bilaga 1b, då Leicester vann Premier League, eller då Mechelen vann Cupvinnarcupen mot Ajax 1988)

Du kan ha en relativt bra tränare, ganska ordinära spelare, ändå prestera.
(åklagaren hänvisar i detta fall till bilaga 3d och hur England presterade senaste VM i Ryssland)

Du kan ha världens bästa spelare, men om tränaren är rakt igenom medioker, då skiter det sig (åklagaren hänvisar här till bevis XLII bilaga 2c, hur det gick för Argentina som hade Messi, i VM 2018)

Nu räcker det!

Faktiskt!

Jag älskar Gattuso över nästan allt annat (nej, inte över min vackraste sambo, min familj etc etc, men han ligger med på listan) men skall det här stolpskottet till tränare, om han ens tar oss ut i Champions League, få fortsätta. Då kommer vi bli förödmjukade av Cypriotiska lag.

Seedorf
Inzaghi
Mihajlovic
Brocchi
Montella
Gattuso

Det är våra senaste tränare sedan 2014.

Oj vad resten av Europa, eller ens Italien, måste vara skräckslagna.

Just nu är jag så förbannad.

Märks det?

I’m done

Nu skall jag söka terapi i Gula Sidorna.

Zvonko Katic
Follow Me
Senaste inläggen av Zvonko Katic (se alla)

Zvonko Katic

https://twitter.com/zvonkokatic

Detta inlägg har en kommentar

  1. Dalsland

    Din tröst blir att GAIS gör det otroliga å går upp i Allsvenskan !

Lämna ett svar